10.000 Bezoekers

Gisteren was het zover. Voor de 10.000e keer is een van mijn blogs gelezen. Een mijlpaal waarvan ik niet had durven dromen toen ik begon aan het schrijven van blogs over een gezonde levensstijl.

Het begin
Op 5 december 2010 publiceerde ik mijn eerste blog met als titel ‘Het grote voedselschandaal’. Inmiddels is deze blog bijna 1.500 keer gelezen en is nog steeds populair.

Het vervolg
Na de eerste blog duurde het soms wel maanden voordat ik was geïnspireerd om een nieuwe blog te schrijven. Ik had voor mijzelf nog geen goede vorm gevonden. Vanaf vorig jaar ben ik begonnen met de ontwikkeling van de methode BRAVO voor jouw levensstijl. Deze methode omvat de theorie en vooral de praktijk van een gezonde levensstijl waarbij rekening wordt gehouden met vijf elementen. De vijf elementen van een gezonde levensstijl zijn Breinactiviteiten, Rusten en bewegen, Ademen, Voeden en Opruimen. Deze elementen komen steeds terug in de blogs.

Het eind
We zijn nu 40 blogs verder en het einde van het schrijven van blogs is nog niet in zicht. Er zijn zoveel onderwerpen om over te schrijven. Waar ik benieuwd naar ben, is wat jou bezighoudt, wat jij graag wilt weten? Stuur mij een bericht hierover.

BRAVO voor jouw levensstijl

Advertenties

Over Paul Strijbos

BRAVO voor jouw levensstijl: - Breinactiviteiten - Rusten en bewegen - Ademen - Voeden - Opruimen
Dit bericht werd geplaatst in Archief. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s