paulstrijbos.nl

Als je lekker in je vel zit, werken je hoofd en je lichaam goed samen. Je energie stroom goed. Je hebt een vitaal en gelukkig leven.

Soms gaat het minder goed in je hoofd.
Je blijft verdrietig omdat je een dierbare maar niet kunt vergeten. Je maakt je constant zorgen en je kunt daardoor slecht slapen. De laatste tijd word je niet meer zo blij van het werk dat je eest met zo veel plezier deed. Met angst en beven ga je de confrontatie met je leidinggevende aan. Je begint je eenzaam te voelen, omdat het wel lijkt of de mensen in je omgeving je uit de weg gaan. De streek die je is geleverd, daar kun je nog steeds woest om worden.

Soms gaat het minder goed met je lichaam.
Het lijkt wel of er steeds meer luchtverontreiniging is, want je hebt snel last van je longen. Iedere keer als je een lekker ijsje eet, krijg je zure oprispingen. Tijdens het wandelen krijg je al snel last van hartkloppingen. Door het lange werken met je laptop krijg je pijn in je schouders en je rug. Of het nu zomer of winter is, je hebt altijd last van koude voeten. Je kunt niet meer genieten van een lekkere rookworst zonder dat je steken in je rechter zijde krijgt.

Wil je af van spanningen in je hoofd en in je lichaam? Wil jij met een gerust hart naar je werk gaan? Wil jij een liefdevolle relatie met je partner opbouwen? Wil jij gezond eten dat ook lekker is? Jij wilt toch ook…

Rust in je lichaam, rust in je hoofd.

Rust in je hoofd
In ons hoofd hebben wij een groot brein dat voor de aansturing van ons lichaam zorgt. Dat grote brein heeft twee lagen. De eerste laag is het bewuste brein. De tweede laag is het onderbewuste brein. Blokkades in je handelen en je emoties liggen meer in je onderbewuste dan je bewuste brein. Bij deze coaching wordt gewerkt met het onderbewuste brein.

Rust in je lichaam
Chinezen wisten eeuwen geleden al dat de lichaamsenergie (Qi) door meridianen stroomt. Een blokkade in de stroming van energie kan bijvoorbeeld zorgen voor pijn in je lichaam. Deze pijn in je lichaam maakt weer emoties bij je los. De lichamelijke onbalans zorgt hierdoor voor een onbalans in je hoofd. Met massage en acupunctuur is de stroming van energie in je lichaam te beïnvloeden.

Meer weten? Kijk dan op paulstrijbos.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s